BURSA / YILDIRIM - Kızıklar Ortaokulu

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Yıldırım Kaymakamı Metin ESEN ve İlçe Milli Eğitim müdürümüz Mustafa SEVİNÇ okulumuz özel eğitim sınıfı öğrencilerini ziyaret etti. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkrülerimizi sunuyoruz.

Mrt

Okul sporları kapsamında okulumuz badminton takımı il ikincisi olmuştur. Beden Eğitimi öğretmenimiz Nevzat Bey'i ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, bu yıl 109. yıldönümü ve şehitlerimizi anma günü Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğindeki bu tarihi zaferi en güzel mesajları, sözleri ve şiirlerle okulumuzda kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kurumumuzun başarılı öğrencilerine desteğini esirgemeyen Uzman Kariyer kurs merkezi ailesine ve okulla kurum arasında köprü olan Teknoloji Tasarım öğretmeni Nuray CAN'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü törenimizi gerçekleştirdik. Törende emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Kadınlar, yaşamlarımızda derin izler bırakan kahramanlardır. Annelerimiz, kız kardeşlerimiz, eşlerimiz, arkadaşlarımız ve meslektaşlarımız toplumumuzu daha iyi bir yer haline getirirler. Kadınlar Günü, bu önemli rolleri ve katkıları kutlamak için bir gün değil, bir fırsattır. Kadınlar, yaşamın her alanında etkileyici bir iz bırakırlar. Hem ailede hem de iş dünyasında liderlik rolleri üstlenirler, çocuklarımıza rehberlik ederler ve toplumsal değişim için mücadele ederler. kadın meslektaşlarımın kadınlar gününü en içten dileklerimle kutlarım. Okul müdürümüz Fikri TOKTAY'ın bu anlamlı mesajı doğrultusunda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü etkinliğimiz öğretmenlerimiz ile beraber kutlandı. Başta okul müdürümüz olmak üzere tüm idaremize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Tübitak bilim söyleşileri kapsamında Bursa Teknik Üniversitesinden Profesör Dr. Ayşe Bedeloğlu hocamızı okulumuzda misafir ettik. Katkılarından dolayı kıymetli hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Ramazan ayını daha verimli bir şekilde geçirebilmek ve değerlerimizden biri olan Ramazan’ı daha iyi anlayabilmek adına okulumuz öğrencileri ve din kültürü öğretmenlerimizce panomuzu hazırladık.Emeği geçen öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm müslümanların Ramazan ayı mübarek olsun.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla tüm sınıflarımızda ilgili video içerik izletildikten sonra, 06/03/2024 tarihinde saat 12.10'da Deprem Tatbikatı yapıldı. Siren sesi ile birlikte Çök Kapan Tutun hareketi yapılarak ardından binanın tahliyesi prova edildi. "Doğal afetlere karşı sivil savunmaya her zaman destek olmalı" bilinciyle yapmış olduğumuz tatbikat sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri şubat ayı çalışmaları “Anlat Bakalım” etkinliğiyle başladı. Öğrencilerin sözsüz iletişim becerilerinin gelişiminde etkinliklerin etkili olduğu gözlemlendi. Tüm sınıflarda “Drama ile Deyim/Atasözü Anlatma” etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerin deyim ve atasözlerini daha iyi anladığı ve drama tekniklerini kullanarak kendilerini ifade etme becerilerini geliştirdikleri gözlemlendi.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürümüz Fikri TOKTAY başkanlığında okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla 05.02.2024 tarihinde saat 15.30'da okulumuz konferans salonunda ilgili maddeleri görüşmek üzere yapılmıştır. Toplantıda aynı zamanda birinci dönem içerisinde tiyatro alanında Ali YILDIZ'a, spor alanında ise okulumuza derece kazandıran Cihan ŞAH öğretmenimize başarılarından ötürü plaket verildi.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim sürecinin birinci dönemini tamamlayan değerli öğretmenlerimizle kahvaltı etkinliğinin gerçekleşmesinde öncülük yapan okul müdürümüz Fikri TOKTAY'a ve etkinliğe katılan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları için başvurular açıldı!

Ock

5/G sınıfı ile özel eğitim sınıfı öğrencilerini Barış Manço Kültür Merkezinde Rafadan Tayfa Hayrimatör sinema etkinliğinde buluşturan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okul idaremiz çocuklarımız için haftasonu demeden çalışmalarına devam ediyorlar, sınıflarımızın arızalı petekleri tek tek tamir edildi ve kullanıma hazır hale getirildi.